Butaság, vagy heuréka?!

By | 2014-07-08

Két dolgot tudunk. Ez egyik, hogy a betegség magnézium hiánnyal és magas glutamát szinttel jár. Ez annyit jelent, hogy a szervezet magnézium szintjét emelni kell, a glutamátot pedig csökkenteni. Ez egy nagyon veszélyes kísérletezés, ezért senkinek nem ajánljuk, hogy utánunk csinálja! Az alternatív megoldások és a túlzásba vitt “önkezelés” ugyanis könnyen kitehet minket a túladagolás veszélyének!

Fa Muscle tusfürdő

Legutóbbi vásárlásunkkor teljesen véletlenül találtunk olyan tusfürdőt, ami állítólag ellazítja az izmokat. Több márka is használja ezt az összetételt, de nekünk a Fa Xtreme Muscle Relax volt szimpatikus. (Van olyan tusfürdő is, amelyiken az áll; “magnéziummal”. Legközelebb lehet, hogy azt is kipróbáljuk!) Én alapvetően nem igazán hiszek az ilyesmiben, de bajban az ember megtanul hinni. Vagy ez valamiféle babona lenne?!

Lehet kérem nevetni, inkább legyek nevetség tárgya, de én szeretnék minden apró lehetőséget kipróbálni, és nem a sarokban sajnálkozni… Márpedig orvos nem vagyok, és jelenleg csak ilyen dolgokba tudunk kapaszkodni!

Oszd meg!
Category: Blog Címkék:

About Adri

Thomas (Kennedy Beteg) felesége vagyok, 2014-ben találkoztam a Kennedy betegséggel. Ekkor mindketten 33 évesek voltunk. A szokásos kéz remegés mellett Tomi különböző problémákkal kereste meg a háziorvosát. Az egyik a váladékos köhögés volt, a másik az arcrángás. A kapott beutalók a következő helyekre szóltak: fül-orr-gégészet, neurológia, és vérvétel. A vérvétel negatív lett, a gégészeten is minden rendben volt. A biztonság kedvéért azonban sima allergia, azt követően pedig étel allergia vizsgálat következett. Minden negatív volt. A neurológia által kért laborvizsgálat és az MR vizsgálat eredményei szintén rendben voltak. Időközben Tomi bátyja; Attila értesítette Tomit, hogy a családban többen is a Kennedy szindróma nevű, genetikai betegségben “szenvednek”, ezért érdemes lenne neki is megvizsgáltatni magát. 2014. március 24-én, egy e-mailben megbeszélt időpontra megérkeztünk a Tömő utca 25. szám alatti intézménybe, a Ritka Betegségek Ambulanciájára (Genomikai Medicina és Ritka Betegségek Intézete). Dr. Balicza Péter az előzmények ismeretében és egy másfél órás vizsgálatot követően génvizsgálatot rendelt el. 2014. július 7-én kaptuk meg az eredményt, sajnos pozitív volt...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .