Site icon A Kennedy Betegség (SBMA)

Butaság, vagy heuréka?!

Két dolgot tudunk. Ez egyik, hogy a betegség magnézium hiánnyal és magas glutamát szinttel jár. Ez annyit jelent, hogy a szervezet magnézium szintjét emelni kell, a glutamátot pedig csökkenteni. Ez egy nagyon veszélyes kísérletezés, ezért senkinek nem ajánljuk, hogy utánunk csinálja! Az alternatív megoldások és a túlzásba vitt “önkezelés” ugyanis könnyen kitehet minket a túladagolás veszélyének!

Legutóbbi vásárlásunkkor teljesen véletlenül találtunk olyan tusfürdőt, ami állítólag ellazítja az izmokat. Több márka is használja ezt az összetételt, de nekünk a Fa Xtreme Muscle Relax volt szimpatikus. (Van olyan tusfürdő is, amelyiken az áll; “magnéziummal”. Legközelebb lehet, hogy azt is kipróbáljuk!) Én alapvetően nem igazán hiszek az ilyesmiben, de bajban az ember megtanul hinni. Vagy ez valamiféle babona lenne?!

Lehet kérem nevetni, inkább legyek nevetség tárgya, de én szeretnék minden apró lehetőséget kipróbálni, és nem a sarokban sajnálkozni… Márpedig orvos nem vagyok, és jelenleg csak ilyen dolgokba tudunk kapaszkodni!

Exit mobile version