Genetikai vizsgálatok által felvetett problémákról kérdőív

By | 2015-01-23

A Semmelweis Egyetem Genomikai Medicina és Ritka Betegségek Intézete a magyar lakosok segítségét kéri egy a genetikáról alkotott véleményünkről szóló kérdőív kitöltésében. Kérjük, aki teheti, töltse ki a kérdőívet!

Tisztelt Hölgyem/Uram,

“Az új generációs szekvenálási eljárás révén a genetikai vizsgálatok egyre szélesebb körben elérhetőek az emberek számára, és egyre több információt tudhatunk meg a genetikai állományunkról.
Ezek az új technológiák a közeljövőben Magyarországon is elterjednek. Ezért Intézetünk szeretné megismerni a magyar lakosság véleményét egyes etikai kérdésekkel kapcsolatban, amelyek így ismét aktualitást nyertek. A technológia fejlődésének üteme és a genetikai tudományos ismeretek jelen állása új típusú kérdéseket is felvet.

Kérjük, amennyiben ideje engedi, töltse ki kérdőívünket, ezzel hozzásegítve minket, hogy megismerhessük a magyar lakosok genetikáról, genetikai diagnosztikáról alkotott nézeteit!
A kérdőív kitöltése teljesen névtelen, önkéntes, általános statisztikai értékelés alapját fogja képezni.

Külső személynek vagy szervezetnek nem adjuk át.”

Köszönettel,

dr. Balicza Péter, PhD hallgató
Semmelweis Egyetem
Genomikai Medicina és Ritka Betegségek Intézete

KÉRDŐÍV KITÖLTÉSE

Oszd meg!
  •  
  •  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..