Regisztrált Kennedy betegek

Oldalunkra kétféleképpen lehet regisztrálni, egyik sem kötelező és egyik sem jár semmilyen fajta kötelezettséggel, azonban mindkettő segítség minden egyes betegnek és hozzátartozónak egyaránt, hiszen minden leütött betű egy újabb információ a betegség kapcsán, amely az orvostudomány hasznára válhat. Mindenki választhat, mindkettőt szeretné-e, vagy csak egyiket. A regisztrációs lehetőségek a következők:

Nyilvános regisztráció nem csak betegeknek!

Az oldal regisztráció menüpontján keresztül, akár névtelenül, mindössze egy fantázianév (vagy teljes név) és egy emailcím megadásával lehetséges, gyorsan és egyszerűen. Ezzel a regisztrációval saját, nyilvános blogot lehet vezetni az oldalon a beteg, vagy akár a hozzátartozó mindennapjairól, de nagyon örülnénk egy-egy orvos bejegyzéseinek is, az adott témában! A regisztrált betegek, hozzátartozók, stb. bejegyzései a blog menüpont alatt lesznek elérhetők.

A nyilvános regisztrációval továbbá hozzá lehet szólni a fórumon és a cikkekhez is a megadott fantázianévvel.

Regisztrálok

Kennedy betegek nyilvántartásba vétele

A nyilvántartásba vétel az alábbi űrlap kitöltésével lehetséges. Az űrlap kitöltői a NYILVÁNOSSÁG SZÁMÁRA NEM LÁTHATÓ nyilvántartásba regisztrálnak, segítve ezzel statisztikánkat, mellyel az orvostudományt, valamint a Kennedy Betegség gyógymódjának megtalálását kívánjuk segíteni.

A megadott adatokat nem hozzuk nyilvánosságra, és nem adjuk ki harmadik félnek, CSAK AZ ÖN BELEEGYEZÉSÉVEL!

Regisztrálok

Mindkét formában szeretnék regisztrálni

Ha Ön Kennedy beteg, lehetősége van mindkét formában regisztrálni. Ezzel Ön a lehető legtöbbet teszi meg a Kennedy betegség gyógymódjának megtalálásáért! Minden érintett nevében köszönjük!

Oszd meg!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .