Írj te is!

Kedves Kennedy beteg, kedves hozzátartozók!

A kennedysdisease.hu létrejöttének nem titkolt szándéka, hogy szenvedő alanyaként megtaláljuk a Kennedy betegség gyógymódját az Internet adta lehetőségeket kihasználva. Ehhez szeretnénk összegyűjteni a betegséggel kapcsolatos mindenféle információt, hiszen mindannyiunk érdeke, hogy a betegséget ne csak megéljük, hanem megértsük, arról orvosainkat tájékoztassuk, és mindennek segítségével a gyógymódot megtaláljuk.

Ahhoz, hogy a szükséges információkat megtaláljuk, kutatómunkát kell végeznünk az Interneten, ami rengeteg idő, és nem utolsó sorban fordítás kérdése. Az ebben történő segítséget ezúton is köszönjük!

A talált információk mellett azonban szükségünk van további olyan közvetlen, HITELES információkra is, amelyeket a Kennedy Betegség „szenvedői” maguk írnak le nekünk. A „nekünk” oldalunkon minden esetben a Kennedy Betegség érintettjeit jelenti, vagyis a betegeket és hozzátartozóikat egyaránt.

Ha tehát egyetértesz azzal az elmélettel, miszerint „Több szem többet lát”, és hogy az általunk leírtak alapján az orvosok is talán többet tudnak meg erről a jelenleg gyógyíthatatlan, de kezelhető betegségről, kérjük, segítsd te is az oldal működését, segíts te is megtalálni a gyógymódot azzal, hogy oldalunkon keresztül növeled a betegséggel kapcsolatos információk mennyiségét!

Írásaid a Blog menüpont alatt lesznek elérhetők, felváltva a többiekével.

Kezdj el te is írni róla itt!

  Név, vagy felhasználónév*

  Email cím* (nem publikus)

  Blog bejegyzés* címe

  Blog bejegyzés szövege*

  Eddigi blogok:

  Oszd meg!